Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تا همین اواخر، برنامه Google اندروید تاکنون بیش از پنج میلیارد نصب داشته، دارای آسیب پذیری بود که می توانست به یک مهاجم اجازه دهد بی سر و صدا داده های شخصی دستگاه قربانی را بدزدد. گوگل این آسیب پذیری را تأیید کرد و گفت که ماه گذشته این مشکل را برطرف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرگئی توشین، بنیانگذار راه اندازی امنیت برنامه های تلفن همراه Oversecured ، در یک پست وبلاگ گفت که این آسیب پذیری مربوط به کدگذاری برنامه Google است . این اختلال در کدگذاری به این برنامه مخرب اجازه می دهد تا مجوزهای برنامه Google را کسب کند و اجازه دسترسی تقریبا کامل به داده های کاربر شامل حساب های Google، سابقه جستجو، ایمیل، پیام های متنی، مخاطبین و سابقه تماس و همچنین میکروفن، دوربین و موقعیت را کاربر می‌دهد.

توشین گفت: این برنامه مخرب باید یکبار راه اندازی شود تا حمله انجام شود، اما این حمله بدون اطلاع و رضایت قربانی اتفاق می افتد. وی گفت: حذف برنامه مخرب باعث حذف اجزای مخرب از برنامه Google نمی شود.

سخنگوی گوگل به TechCrunch گفت كه این شركت ماه گذشته آسیب پذیری را برطرف كرده و هیچ مدرکی مبنی بر سوءاستفاده مهاجمین از این نقص وجود نداشته است. گوگل گفت که اپلیکیشن «Google Play Protect» اینگونه برنامه های مخرب را شناسایی و مسدود می کند و این شرکت از سوء استفاده کنندگان از این آسیب پذیری آگاه نیست.

توشین گفت: آسیب پذیری برنامه گوگل مشابه اشکال دیگری است که در اوایل سال جاری توسط شرکت استارت آپ در TikTok کشف شده است که در صورت بهره برداری می توانست به یک مهاجم اجازه دهد نشانه های جلسه کاربر TikTok را بدزدد تا حساب آنها را کنترل کند. Oversecured چندین آسیب پذیری مشابه دیگر از جمله برنامه Google Play Android و اخیراً برنامه های از پیش نصب شده در تلفن های سامسونگ را پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید

به زودی هدفون Beats Studio Buds معرفی خواهد شد

انتهای  پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رمزگذاری اندروید رمزگذاری گوگل گوگل کروم آسیب پذیری برنامه Google

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۹۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ این همایش به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد مرتبط با فناوری‌های اطلاعات مکانی هرساله توسط سازمان نقشه‌برداری کشور و با مشارکت دانشگاه‌های برتر کشور در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی برگزار می‌شود.

مقاله ارائه شده با موضوع "استراتژی‌های مکانی در تحقق اهداف برنامه‌های توسعه ملی؛ نگاهی ژرف به جایگاه اطلاعات مکانی در اجرا و پایش احکام برنامه هفتم توسعه" به بررسی تفصیلی برنامه هفتم توسعه کشور پرداخته و راهکاری نوین مبتنی بر اطلاعات مکانی برای اجرا و پایش صحیح احکام برنامه ارائه کرده است.

بهمن جمالی، رئیس گروه نقشه و اطلاعات مکانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان و نویسنده مسئول این مقاله، روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا به تشریح چارچوب پیشنهادی در این پژوهش پرداخت و اظهار داشت: با بررسی احکام لایحه برنامه هفتم توسعه که در مراحل نهایی تصویب و ابلاغ قرار دارد، مشخص شد بیش از ۷۲ ماده از مجموع ۱۱۸ ماده برنامه هفتم با استفاده از نقشه و اطلاعات مکانی قابل اجرا و پایش است که نشان از اهمیت بیش از پیش اطلاعات مکانی دارد.

وی افزود: استان زنجان از سال ۱۴۰۱ نسبت به بهره‌برداری از زیرساخت داده مکانی (SDI) مبادرت کرده و از این رو به‌عنوان استان پیشرو در توسعه SDI، با ارائه این چارچوب، راهکاری اجرایی و فنی برای تحقق احکام برنامه هفتم توسعه پیشنهاد کرده است.

پژوهشگر دوره دکتری مهندسی سیستم‌های اطلاعات مکانی (GIS) دانشگاه تهران، گفت: در چارچوب پیشنهادی، با استفاده از سنجه‌های عملکردی پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه، شاخص‌هایی مبتنی بر اطلاعات مکانی برای پایش احکام برنامه پیشنهاد شده است.

وی گفت:با توجه به پیش بینی احداث شبکه‌های اصلی و فرعی آبیاری بخش کشاورزی و یا بیلان منابع آب و تعادل‌بخشی به سفره‌های آب زیرزمینی، داده‌های متناظر با این احکام در قالب اطلاعات مکانی در نظر گرفته شده است که توسط دستگاه اجرایی متولی داده در بستر زیرساخت داده مکانی (SDI) به‌صورت برخط ارائه می‌شود و امکان پایش میزان تحقق هر یک از بند‌ها و احکام قانون برنامه هفتم را میسر خواهد ساخت.

دیگر خبرها

  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!
  • آمادگی لازم برای مقابله با اثرات مخرب بارندگی را داریم
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان