Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-04@08:14:09 GMT

آموزش پاک کردن ردپایتان در گوگل

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۵۱۸۹۲

آموزش پاک کردن ردپایتان در گوگل

ایتنا - گوگل هر فعالیت دیگری مانند پر کردن فرم یا گشت زدن در جی‌میل را هم ثبت و ضبط می‌کند. هر بار که در گوگل دنبال چیزی می‌گردید، این شرکت جست‌وجوی شما را به حساب کاربریتان پیوند می‌دهد.

گوگل هر فعالیت دیگری مانند پر کردن فرم یا گشت زدن در جی‌میل را هم ثبت و ضبط می‌کند.

همه این اطلاعات در صفحه‌ای به نام My Activity (لینک) ذخیره می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دقیقا جایی است که برای پاک کردن فعالیت‌هایتان باید به آن سر بزنید.
گوگل می‌گوید: "وقتی از خدمات گوگل استفاده می‌کنید، درباره اطلاعات خود به ما اعتماد می‌کنید." تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
اما آن چه ممکن است همه از آن خبر نداشته باشیم این است که گوگل این امکان را هم می‌دهد که بخشی از سابقه اطلاعاتی را که به اشتراک می‌گذارید، از بین ببرید.
در این مطلب چند امکان را برای پاک کردن رد پا در گوگل مرور می‌کنیم:

۱. پاک کردن فعالیت‌ها در گوگل
هر بار که در گوگل دنبال چیزی می‌گردید، این شرکت جست‌وجوی شما را به حساب کاربریتان پیوند می‌دهد.
گوگل هر فعالیت دیگری مانند پر کردن فرم یا گشت زدن در جی‌میل را هم ثبت و ضبط می‌کند.

همه این اطلاعات در صفحه‌ای به نام My Activity (لینک) ذخیره می‌شود. این دقیقا جایی است که برای پاک کردن فعالیت‌هایتان باید به آن سر بزنید.
در این صفحه، هم می‌توانید از امکان search یا جست‌وجو برای پیدا کردن صفحه یا کلمه خاصی که دنبالش هستید استفاده کنید، هم این که در یک بازه زمانی مشخص، تمام یا بخشی از فعالیت‌های قبلی را پاک کنید.
برای پاک کردن کل سابقه می‌توانید از " nuclear option" استفاده کنید.
اگر بخواهید در این صفحه چیزی را پاک کنید گوگل درباره پیامدهای احتمالی این کار به شما هشدار می‌دهد، اما واقعیت این است که پاک کردن سابقه جست‌وجو و گشت و گذار در گوگل باعث نمی‌شود که شما در آینده از بهره بردن از امکانات آن محروم شوید.

۲. تمام سابقه‌تان را در یوتیوب پاک کنید
گوگل رد تمام جست‌وجوهای شما را در یوتیوب و آنچه را در این سایت تماشا می‌کنید نگه می‌دارد:
لینک به سابقه جست‌وجو در یوتیوب در My activity

این سابقه هم به راحتی قابل پاک کردن است. به صفحه History در منوی سمت چپ صفحه بروید و روی دکمه "Clear all search history" و "Clear watch history" کلیک کنید. یا این که می‌توانید جست‌وجو یا ویدیوی خاصی را در یوتیوب پیدا و پاک کنید.

بدین ترتیب می‌بینید که می‌توانید سابقه اطلاعات و جست‌وجوی خود در گوگل را حذف نمایید.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۱۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید

اپلیکیشن تماس اندروید قابلیت جدیدی دریافت کرده و ایموجی صوتی را در دسترس برخی از کاربران قرار داده است.

ایموجی‌های صوتی در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از چند ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه و صدای تبل (???? ???? ???? ???? ???? ) پخش می‌شوند.

وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صدا‌هایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

برای فعال‌کردن ایموجی صوتی باید وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی شوید یا در صفحه‌ی اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) بزنید تا گزینه‌ی ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه‌ی «ایموجی صوتی» در صفحه‌ی اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

به‌نظر می‌رسد که محدودیتی برای استفاده از این ایموجی‌ها وجود دارد، زیرا فاصله‌ی کوچکی بین استفاده‌ی مجدد از آنها لازم است که از پخش پشت سر هم صدا‌ها جلوگیری می‌کند.

ایموجی صوتی درحال‌حاضر از طریق آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل در کانال بتا (نسخه‌ی ۱۲۸) در دسترس است. این ویژگی احتمالاً در هفته‌های آینده برای تمام کاربران منتشر خواهد شد.

منبع: زومیت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • ◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید