Web Analytics Made Easy - Statcounter

موتور جستجوی گوگل یکی از ابزارهای پیش‌فرض وب‌گردی برای بسیاری از کاربران در جهان بوده و برای بسیاری از افراد کاربردی است. استفاده از سایت یا افزونه‌های مناسب می‌تواند تجربه وب‌گردی شما را در این موتور جستجوگر به‌شدت بهبود بخشد. همراه ما باشید.به گزارش بلاغ، پیش‌فرض ما این است که شما بهترین راهنمایی‌ها و ترفندهای وب‌گردی خوب در این موتور جستجو را می‌د‌انید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با صرف‌نظر از این نکته، برنامه‌های تحت وب و برخی افزونه‌ها، قابلیت‌ها و ویژگی‌های مفقود شده بسیاری را به گوگل اضافه می‌کنند.

(Resulter (Chrome: پیش‌نمایش نتایج جستجو حتی پس از بازدید صفحات

Resulter، یک افزونه جدید است که سرعت نمایش نتایج را افزایش می‌دهد. برای این فرمت دو تابع در نظر گرفته شده است: میانبرهای صفحه کلید و یک صفحه پیش‌نمایش.

میانبرهای صفحه کلید، این افزونه را به آسانی تبدیل به یک ابزار فوق‌العاده در جستجوهای گوگل می‌کنند. زمانی که در صفحه جستجوی گوگل هستید با فشار دادن کلیدهای Down/Up میان نتایج ارائه شده حرکت کنید. همچنین برای شمردن تمامی نتایج کافی است کلید Alt را فشار داده و پایین نگه دارید. با فشردن کلیدهای Alt + Number نتیجه برای شما نمایش داده می‌شود و فشردن کلیدهای Alt + S، به شما اجازه می‌دهد تا موارد جستجو شده را ویرایش کنید. فشردن همزمان کلیدهای Alt + A نیز تمام نتایج را در زبانه‌های مختلف برای شما باز می‌کند.

جا‌به‌جایی میان نتایج جستجوی گوگل تنها با استفاده از صفحه کلید

هنگام بازدید از هر پیوند می‌توانید به‌سرعت دیگر نتایج جستجو را از طریق صفحه پیش‌نمایش Resulter مشاهده کنید. این روش مفید برای مقایسه آنچه که شما در حال مرور آن هستید با سایر نتایج، ارائه شده است.

پشنهاد می‌کنیم حتما از این افزونه استفاده کنید تا شاهد تغییرات مثبت در زمان استفاده از موتور جستجوی گوگل و دستیابی به نتایج موردنظرتان باشید.

(Impersonal.me (Web: جستجو‌های ناشناس در گوگل

گوگل دائما در حال بررسی نحوه استفاده شما از اینترنت است. این موتور جستجو اطلاعات شما را جمع‌آوری کرده و سپس از آن‌ها برای تبلیغات خود استفاده می‌کند. این اطلاعات همچنین بر نوع نتایج جستجو شده توسط شما و ارائه آن‌ها به شما تأثیر می‌گذارند. برای جستجوی ناشناس در گوگل از ابزار Impersonal.me کمک بگیرید.

این اپلیکیشن وب‌گردی همانند موتور جستجوی گوگل است، با این تفاوت که چند گزینه پیشرفته را به شما ارائه می‌دهد. این اپلیکیشن بدون استفاده از هویت شما، موارد مورد نیازتان را جستجو می‌کند، به این معنی که Impersonal.me کاملا ناشناس است و از حریم خصوصی شما محافظت می‌کند. این اپ همچنین به شما اجازه می‌دهد که زبان، کشور مبدا و دامنه خود را هم تنظیم کنید.

به یاد داشته باشید، گوگل نتایج مختلفی را بر اساس کشور مبدا که شما از آن جستجو و وب‌گردی می‌کنید، ارائه می‌دهد. البته این امر کاملا منطقی است، چرا که کشورهای مختلف دارای فرهنگ‌های متفاوت هستند. اما با این حال اگر می‌خواهید نتایج پیش‌فرض گوگل که احتمالا شامل همه آن‌ها می‌شوند را ببینند، می‌توانید روی اپلیکیشن Impersonal.me حساب کنید.

(Ruin My Search History (Web: از بین بردن سابقه جستجو

گوگل به‌طور مداوم اطلاعات زیادی را در مورد شما جمع‌آوری می‌کند. یک راه ساده برای پیدا کردن آن‌چه گوگل از شما می‌داند و نیز مدیریت آن وجود دارد.

شما می‌توانید برای سابقه جستجو از سایت Ruin My Search History کمک بگیرید که تفسیری از تهاجم گوگل به حریم خصوصی شما را نشان می‌دهد. شما با استفاده از این سایت در واقع با یک تیر دو نشان زده‌اید چرا که هم‌ می‌توانید سابقه جستجوتان را از بین ببرید و هم اینکه اطلاعات دریافت شده توسط گوگل را تفسیر کنید.

برای این کار به وب‌سایت Ruin My Search History مراجعه کنید و روی دکمه کلیک کنید تا جستجوهای خودکار گوگل را با چشم خودتان ببینید. این اتفاق در حساب کاربری شما هم رخ می‌دهد؛ بنابراین طبیعی است که گوگل تمام این جستجو‌ها را به‌عنوان علایق شما ثبت کند.

با کمک وب‌سایت Ruin My Search History سابقه جستجوی شما کاملا عجیب‌ و‌ غریب می‌شود. نتیجه نهایی استفاده از این سایت این است که در حال حاضر گوگل به مجموعه‌ای از اطلاعات در مورد شما دسترسی دارد که هیچ‌کدام درست نیستند و براساس همین اطلاعات، تبلیغات و محتوای خود را ارائه می‌دهد.

(Result Preview (Chrome: افزودن تصاویر بندانگشتی به نتایج جستجو

Result Preview، ترفند جالبی است که یک تصویر کوچک از پیوند را در کنار نتیجه اضافه می‌کند. البته گوگل به‌طور پیش‌فرض این ترفند را ارائه نمی‌دهد.

به‌نظر می‌رسد که بارگیری نتایج به‌دلیل استفاده از تصاویر بندانگشتی کمی طول بکشد اما شما به میزان زیادی در وقت خود صرفه‌جویی کرده‌اید چرا که زمان خود را صرف بازدید از صفحات غیر مفید نخواهید کرد.

استفاده از پیش‌نمایش به اندازه کافی برای آماده کردن ذهن شما در بسیاری از مواقع کفایت می‌کند. استفاده از Result Preview، حتی در زمانی‌که شما به‌دنبال یک ویدئوی خاص هستید، نتایج بهتری را ارائه می‌کند.

در زیر، تصاویر بند انگشتی که اسکرین‌شات قسمتی از یک ویدئو هستند بسیار شبیه نحوه نمایش آن‌ها در زمانی است که شما به‌دنبال یک کلیپ در YouTube هستید.

شما همچنین می‌توانید با جفت کردن این افزونه با HoverZoom و یا سایر برنامه‌های افزودنی، بدون کلیک روی پیوندها به مشاهده پیش‌نمایش و خواندن آن‌ها بپردازید.

(Google Similar Pages (Chrome: نمایش صفحات مشابه

شما اغلب در طول وب‌گردی با صفحات جالبی برخورد خواهید کرد که شاید تمایل داشته باشید تا صفحات مشابه آن را نیز مشاهده کنید.

موتور جستجوی گوگل برای پیدا کردن صفحات مشابه و کمک به شما یک برنامه رسمی را در نظر گرفته است. برای این کار کافی است روی آیکون افزونه Similar Pages کلیک کنید تا این افزونه به‌سرعت تمامی صفحات مشابه را برای شما جستجو کرده و ارائه دهد.

شما با این کار جستجو نمی‌کنید بلکه صفحات مشابه را مشاهده خواهید کرد. به یاد داشته باشید که انجام این کار موجب صرفه‌جویی در وقت شما برای جستجوی کلمات کلیدی یا اصطلاحات مناسب و یا حتی باز کردن یک برگه جدید می‌شود.

البته بد نیست بدانید که این روش برای برخی از سایت‌ها به‌درستی کار نمی‌کند و اغلب نتایج غیرقابل استفاده‌ای را ارائه می‌دهد؛ اما اگر برای سایتی کار کند نتایج آن فوق‌العاده‌ است.

ترفند مورد علاقه وب‌گردی شما چیست؟

مطمئن باشید که دنیای شما با یادگیری این ترفندها تغییر می‌کند. آیا می‌دانستید که می‌توانید هر نتیجه را در یک تب جدید به‌طور پیش‌فرض باز کنید؟ برای این کار در صفحه تنظیمات جستجوی گوگل، به قسمت Where results open بروید و گزینه Open each selected result in a new browser window را انتخاب کنید.

ترفندهای مورد علاقه شما در جستجو و یا جستجوی پیشرفته گوگل چیست؟ چگونه با نتایج جستجو در زمان خود صرفه جویی می‌کنید؟ ترفندهای‌تان را در قسمت نظرات برای ما بنویسید.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!

 به گزارش تابناک به نقل از عصرایران، به تازگی از یادگیری ماشینی برای پیش بینی نحوه اتصال متابولیت‌های ایجاد شده در روده با گیرنده‌های موجود در روده و مغز استفاده بسیاری شده است.
 

مجموعه‌ای از متابولیت‌ها و جفت‌های متصل شونده به گیرنده که اخیرا توسط محققان ایجاد شده اند، می‌توانند به منظور روشن کردن نقش میکروبیوم در بیماری آلزایمر مورد استفاده قرار گیرند.

محققان کلینیک کلیولند ویژگی‌های بیش از ۱ میلیون جفت بالقوه متابولیت و گیرنده را ارزیابی کرده‌اند تا ببینند که کدام یک از آن‌ها می‌توانند به یکدیگر متصل شوند. با شناسایی متابولیت‌های متصل به گیرنده‌های خاص، محققان توانستند مسیرهای بیولوژیکی را که این متابولیت‌ها ممکن است تحت تاثیر قرار دهند و همچنین هدف برخی از گیرنده‌ها را شناسایی کنند.

مطالعه مورد نظر از طریق مجله سل ریپورتز در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است. نویسنده اصلی این تحقیق دکتر Feixiong Cheng، مدیر مرکز ژنوم کلینیک کلیولند، در یک بیانیه مطبوعاتی توضیح داد:

«متابولیت‌های روده کلید بسیاری از فرآیندهای فیزیولوژیکی در بدن ما هستند و همانطور که میدانیم برای هر کلید قفلی وجود دارد. البته مشکل این است که ما ده‌ها هزار گیرنده و هزاران متابولیت در بدن خود داریم و تشخیص اینکه کدام کلید با کدام قفل جفت و جور می‌شود، روندی کند و پرهزینه به شمار می‌رود. به همین دلیل است که تصمیم گرفتیم از هوش مصنوعی استفاده کنیم.»

سلامت روده چگونه بر سلامت مغز تاثیر می‌گذارد؟
وجود برخی متابولیت‌ها در روده تا حدی نشان دهنده حضور باکتری‌های خاص در این محیط است، زیرا این متابولیت‌ها از طریق تجزیه مواد غذایی در روده توسط باکتری‌ها ایجاد می‌شوند.

بیماری آلزایمر پیش از این نیز با تغییرات مشخص در میکروبیوم روده در انسان مرتبط شده است و احتمالا روده به واسطه نقشی که در عملکرد ایمنی دارد بر سلامت مغز اثر می‌گذارد. این مطالعات از طریق سری مجلات ناشر بریتانیایی بایومد مرکزی قابل دسترسی هستند.

دکتر استیو گندرون متخصص ایمونولوژی و غدد درون ریز که در مطالعه اخیر شرکت نداشته، در توضیح مکانیسم‌های احتمالی قیاس زیر را انجام داده است:

«روده را به عنوان یک بازار شلوغ تصور کنید که در آن انواع مواد شیمیایی مبادله می‌شوند. این مواد شیمیایی می‌توانند از جریان خون استفاده و به ایستگاه مرکزی مغز راه پیدا کنند. دانشمندان معتقد هستند که این خط ارتباطی ممکن است بر سلامت مغز اثر بگذارد زیرا اگر بازار (روده) شروع به فروش اقلام نامناسب (مانند مواد شیمیایی التهابی) کند، احتمال ابتلا به زوال مغز وجود خواهد داشت، یعنی همان مشکلی که در آلزایمر می‌بینیم. درست شبیه به این که از مواد فاسد در پخت کیک استفاده شده باشد!»

در حالی که نقش سیستم ایمنی در بیماری آلزایمر به خوبی شناخته نشده است، تحقیقات التهاب را با افزایش خطر ابتلا به این بیماری مرتبط می‌دانند و در این زمینه هم نظر هستند که التهاب مزمن می‌تواند در شروع بیماری مذکور نقش داشته باشد.

دکتر چنگ، نویسنده اصلی مطالعه، اضافه می‌کند: «بیماری آلزایمر یک بیماری چالش برانگیز به دلیل‌عدم وجود درمان موثر است. با این حال محور مغز-روده پتانسیل بالایی به منظور درمان اختلالات مغزی از خود نشان داده است.»

استفاده از هوش مصنوعی برای کشف مسیرهای نهفته در پس بیماری در آلزایمر
اگر بتوان از اتصال مضر متابولیت‌ها با گیرنده‌ها جلوگیری کرد، احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را نیز می‌توان کاهش داد. برای شناسایی جفت‌های متصل شونده، محققانی که در مطالعه حاضر بودند ابتدا یک تجزیه و تحلیل ژنتیکی برای شناسایی رابطه میان ۴۰۸ گیرنده و بیماری آلزایمر انجام دادند.

محققان با استفاده از کد ژنتیکی این گیرنده ها، از منابع هوش مصنوعی (AI) موجود برای پیش بینی شکل پروتئین‌های قابل اتصال، استفاده کردند. این روش دید خوبی از شکل نواحی اتصال گیرنده‌ها به دست می‌دهد.

در ادامه محققان توانستند پیش بینی کنند که کدام متابولیت‌ها و چگونه به این گیرنده‌ها متصل می‌شوند. بیشتر متابولیت‌های کشف شده لیپید یا متابولیت‌های لیپید مانند بودند.

و اما اهداف درمانی جدید برای آلزایمر؟
محققان همچنین چگونگی پاسخ این گیرنده‌ها به میکروبیوم افراد مبتلا به بیماری آلزایمر را بررسی کردند. آن‌ها با بررسی باکتری‌هایی که در میکروبیوم افراد مبتلا به بیماری آلزایمر فراوان هستند، دو متابولیت آگماتین و فنتیل آمین را شناسایی کردند که به ترتیب توسط باکتروئیدس فراژیلیس و رومینوکوک به وفور تولید می‌شوند.

سپس محققان تصمیم گرفتند با استفاده از سلول‌های بنیادی افراد مبتلا به آلزایمر، تاثیر این متابولیت‌ها را بر نورون‌های بیماران زیر نظر بگیرند.

آن‌ها دریافتند که آگماتین سطوح p-tau181، p-tau205، و پروتئین تاو کل را کاهش می‌دهد. مطالعات بیشتر روی فنتیل آمین نیز نشان داد که این متابولیت به طور قابل توجهی سطوح p-tau181، p-tau205 و تاو کل را در نورون‌ها به صورت وابسته به دوز کاهش می‌دهد.

این یک یافته امیدوار کننده است، زیرا تجمع بیش از حد پروتئین تاو با ایجاد بیماری آلزایمر مرتبط است.

چنگ گفت: «در مطالعات کنونی، ما صرفا فسفوریلاسیون تاو را اندازه‌گیری کردیم، زیرا فسفوریلاسیون تاو یک سنجش قوی و دقیق است. ما همچنین در حال انجام مطالعات پیش بالینی (حیوانی) بیشتری برای بررسی دقیق‌تر اثربخشی متابولیت‌های روده (به عنوان مثال، آگماتین) هستیم و ممکن است آن را در آزمایشات آینده و در افراد مسن نیز پیگیری کنیم.»

نویسندگان مطالعه خاطرنشان می‌کنند که ۹۹ درصد از آزمایشات بالینی در مورد مداخلات دارویی برای بیماری آلزایمر موفقیت‌آمیز نبوده است و چنگ اضافه می‌کند که یافته‌های آن‌ها می‌تواند به یک هدف جدید اشاره کند:

«این موضوع دقیقا همان فرضیه ما را شکل می‌دهد: بهبود سلامت روده ممکن است بر سطوح تاو در مغز تاثیر بگذارد، از بیماری آلزایمر پیشگیری یا حتی آن را درمان کند. با این حال، برای بررسی بیشتر این فرضیه به تحقیقات بیشتری در آینده نیاز داریم و اکنون با استفاده از نمونه‌های حیوانی و انسانی روی آن کار می‌کنیم.»

دیگر خبرها

  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • ادامه جستجوی مغروق نازلوچای با پهپاد
  • ادامه تلاشها برای یافتن فرد غرق شده در نازلوی چای
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • در روز‌های جستجوی یسنا چه گذشت؟
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید